Murer Skanderborg

Murermester Jørgen Jørgensen er den lokale murer i Skanderborg og har været det lige siden, firmaet blev grundlagt i 1985. Murermester Jørgen Jørgensen udfører alle former for murerarbejde i Skanderborg og omegn, og herudover er vi altid friske på at give rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder professionelt murerarbejde i Skanderborg til alle slags kunder, uanset om det er til privat eller erhverv. Vores arbejde er særdeles gennemført og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores medarbejdere bestræber sig ligeledes på, at udføre et solidt og traditionelt håndværk, så kunden får det største og mest brugbare udbytte af investeringen.

Vi udfører en bred vifte af opgaver som spænder lige fra simple til komplekse mureropgaver. Opgaver som er fortaget i Skanderborg er for eksempel:

Virksomheden har i Skanderborg mange opgaver for boligforeninger, som blandt andet består af følgende:

Firmaets målsætning er, og har altid været, at levere kvalitets arbejde indenfor aftalt tid. At have glade og tilfredse kunder er altafgørende for et murerfirma som Jørgen Jørgensen. For at sikre et tæt samarbejde, sørger vi altid for at levere og tilbyde et murerarbejde, som indfrier kundens forventninger og har et højt serviceniveau.  

Ønsker du en murer i Skanderborg? Så ring og få en uddybende snak omkring dit murerprojekt. Hos Murermester Jørgen står vi altid til rådighed. Vi kan kontaktes på tlf. 86 52 41 71.