Murer Horsens

Da Murermester Jørgen Jørgensen har base i Skanderborg, er der nemt tilgang til motorvej og andre forbindelser i retningen af Horsens. Da firmaet er mere end 25 år inden for murerfaget, har vi store erfaringer indenfor alt slags murerarbejde. For eksempel har vi varetaget følgende arbejdsopgaver i Horsens:

Vi har stor ekspertise indenfor ovenstående opgaver, men har også en lang række kompetencer inden for andet murerarbejde i Horsens. Hvad enten du ønsker en tilbygning, ombygning, nyt køkken, nyt badeværelse m.v så er Murermester Jørgen Jørgensen lige dig.

Vores alsidighed sikrer, at vi er i stand til at udføre et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet, der skaber stor tilfredshed over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til overkommelige priser, og sørger for at overholde alle aftaler og tidsfrister. At have glade og tilfredse kunder er altafgørende for os

Hvis du vil sikre dig, at netop din idé bliver til virkelighed, så ring til os på tlf. 86 52 41 71, så finder vi din personlige murermester i Horsens. Hos os er der ikke langt fra idé til handling.