Murer Hørning

Murermester Jørgen Jørgensen er bosat i Skanderborg, men varetager også alle former for murerarbejde i Aarhus og omegn. Så står du og mangler en murer i Hørning,  så udfører vi en bred vifte af byggeprojekter til alle slags kunder, indenfor erhverv og privat. I 2011 har vi i forbindelse med vores institution i Hørning, nedlagt klinker i køkken, bad og åbne arealer. Dette er sket i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Som murer i Hørning levere vi altid kvalitetsmurerarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for et højt serviceniveau. Som murer i Hørning har vi ud over ovenstående også varetaget følgende arbejdsopgaver:

Vores vigtigste udgangspunkt er kunden, så vi arbejder altid på, at imødekomme kundens krav og standarder. På den måde sikrer vi, at kunden altid får udført et yderst tilfredsstillende arbejde.

Mangler du en murer? - som kan varetage alle former for murerarbejde, kan du allerede i dag kontakte os, og vi vil fremsende et uforpligtende tilbud. Vi er naturligvis indstillet på, at finde den bedste løsning til dig.