Murer Aarhus

Murermester Jørgen Jørgensen er beliggende på Danmarksvej 18 C i Skanderborg. Da firmaets beliggenhed ligger tæt op af motorvejen, er det nemt at komme til Aarhus og omegn. Vi er en meget alsidig virksomhed, som varetager alle former for murerarbejde både til erhverv og private. Vi udfører alt fra simple til komplekse opgaver og er i stand at varetage store som små opgaver.

Som murer i Aarhus har vi stor ekspertise samt erfaring med:

Udover ovenstående opgaver har vi også en lang række kompetencer inden for andre murer opgaver. Vi har tætte samarbejdspartnere, og vi kan derfor tilbyde murerarbejde i hovedentreprise indenfor alle byggeprojekter. Gennem dette samarbejde kan vi dermed tilbyde alle vores kunder deres projekter i hovedentrepriseen.

Vi sætter en stor ære i at skabe samt vedligeholde tætte relationer med både kunder og samarbejdspartnere. Gode, solide relationer baner vej for gode solide resultater. Vi har siden opstart af firmaet også arbejdet for at skabe gensidig tillid mellem bygherre og firmaet.

Vi leverer et hurtigt og effektivt arbejde til konkurrencedygtige priser uden naturligvis at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har det bedst med tilfredse kunder, og vi stræber derfor efter at levere de absolutte bedste resultater og løsninger.

Så mangler du/I en murermester i Århus? Så ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Vi er et mindre firma, hvor der ikke er langt fra idé til handling.