Murer Aarhus

Murermester Jørgen Jørgensen er et solidt murerfirma i Århus, som holder til i Skanderborg. Da firmaets beliggenhed ligger tæt op af motorvejen, er det nemt at komme til Aarhus og omegn. Vi er en meget alsidig virksomhed, som varetager alle former for murerarbejde både til erhverv og private. Vi udfører alt fra simple til komplekse opgaver og er også i stand at varetage store som små opgaver.

Som murer i Aarhus har vi stor ekspertise samt større erfaringer med:

Udover ovenstående opgaver, har vi også en lang række kompetencer inden for andre murer opgaver. Vi har også tætte samarbejdspartnere, og vi kan derfor tilbyde murerarbejde i hovedentreprise inden for alle byggeprojekter. Gennem dette samarbejde kan vi dermed tilbyde alle vores kunder en totalløsning inden for murerarbejde i Århus.

Vi sætter en stor ære i, at skabe samt vedligeholde tætte relationer med både kunder og partnere. Gode, solide relationer baner vej for gode solide resultater. Vi har siden opstart af firmaet også arbejdet for at skabe tillid mellem bygherre og firmaet.

Vi levere et hurtigt og effektivt arbejde til konkurrencedygtige priser, uden selvfølgelig at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger meget tid på, at have tilfredse kunder og vi stræber derfor efter at levere de absolutte bedste resultater.

Så mangler du/I en murermester i Århus? Så ring til os og få et uforpligtende tilbud, så finder vi din personlige murermester i Aarhus.

Vi er et mindre firma, hvor der ikke er langt fra idé til handling.